Overslaan en naar de inhoud gaan
#Trends Gazellen #Trends #Partnership #Groeibedrijven

Voor het vierde jaar op rij zijn wij trotse partner van Trends Gazellen!

dinsdag 05/01/2021
Moore Belgium partner Trends Gazellen 2020

Het is een fantastische erkenning om als onderneming één van de grootste groeibedrijven van België te zijn. Moore Belgium is zelf ook een groeibedrijf en zo weten we dat ondernemen een verhaal is van vallen en opstaan. En net daarom kiezen wij er bewust voor om de Trends Gazellen mee te ondersteunen.

Als lokaal verankerd finance- en consultingbedrijf willen we, vanuit onze passie voor ondernemerschap en met onze persoonlijk ‘groei-ervaring’, bedrijven op een duurzame manier ondersteunen op hun weg naar groei. Dankzij onze uitgebreide expertise bieden we een globale kijk tijdens alle fases die uw onderneming doorloopt.

Daarnaast past de filosofie achter Trends Gazellen perfect bij onze missie, visie en waarden. We zijn dan ook trotse partner van Trends Gazellen 2021, de 20-jarige jubileumeditie!

Reeds 20 jaar lang selecteert de redactie van Trends per provincie 200 Trends Gazellen. Dit zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van ons economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden.

Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning.

Trends Gazelle word je niet op basis van een flashy presentatie of dynamische sales pitch. Trends Gazelle word je op basis van harde groeicijfers:

Op basis van een kwantitatieve analyse van de Trends Top 100.000 onderscheiden ze 3 categorieën van bedrijven: 

  • Kleine bedrijven (met een brutomarge minder dan 1 mio euro)
  • Middelgrote bedrijven (met een omzet van 1 tot 10 mio euro)
  • Grote bedrijven (met een omzet van meer dan 10 mio euro)

Vervolgens worden hun balansen van de 5 voorbije boekjaren aan 3 criteria getoetst en wordt er een ranking gemaakt van de groei-evolutie (in absolute en procentuele cijfers): 

  • groei in omzet 
  • groei in personeel 
  • groei in toegevoegde waarde

De bedrijven moeten verder minstens 20 arbeidsplaatsen hebben gecreëerd sinds de oprichting (voor de kleine bedrijven volstaat 10). Ten slotte toetst de redactie van Trends nog af of de bedrijven een voldoende operationele onafhankelijkheid aan de dag kunnen leggen.

Het gaat dus om een initiatief dat groeibedrijven in de kijker zet, wat heel mooi aansluit bij onze visie. Zelf won Moore Belgium met trots de Trends Gazellen-prijs voor Oost-Vlaanderen in 2014.