Overslaan en naar de inhoud gaan
#MS Advisory #China #Buitenland

Sino Benelux Business Survey 2023

dinsdag 28/02/2023
2022 Sino Benelux Business Survey

Na 3 jaar zero covid-beleid, opent China in 2023 weer haar grenzen. Het perfecte moment om te peilen hoe Belgische bedrijven hun toekomst in China tegemoet zien. Onze Moore experten in Shanghai willen graag uw mening. Help de Benelux community in China met het invullen van de 2023 Sino Benelux Business Survey

Het jaar 2022 in China werd vooral gekenmerkt door grote uitdagingen voor bedrijven met de beperkende maatregelen, lockdowns en afnemende stabiliteit in de Chinese en wereldeconomie. Echter kan het komende jaar met veel meer optimisme worden bekeken, nu het zero Covid-beleid van het land ten einde loopt. Zo hebben Belgische bedrijven veel om naar uit te kijken in 2023.

Op dit keerpunt is het uiterst belangrijk dat bedrijven uit de Benelux nadenken over de prestaties van het afgelopen jaar en hoe belangrijk China weegt in hun wereldwijde bedrijfsstrategie.

De Sino Benelux Business Survey heeft het doel om nuttige inzichten te verschaffen in het bedrijfsklimaat in China, en bevat tevens informatie over opkomende trends en toekomstverwachtingen in de markt.

Voor het achtste jaar sinds de start van de Sino Benelux Business Survey (SBBS) kondigen we met trots aan dat de survey voor 2023 nu live is.  Het invullen van de Survey duurt slechts 10 minuten en de resultaten zijn volledig anoniem en vertrouwelijk.

Vul nu de 2023 Sino Benelux Business Survey in.  

Over de Survey

De Sino Benelux Business Survey wordt georganiseerd door de Benelux Chamber of Commerce in China, in samenwerking met de officiële vertegenwoordigingen van België, Nederland en Luxemburg in China, en wordt ondersteund door Moore – MS Advisory.

De resultaten van de survey worden gepresenteerd in een uitgebreid rapport, dat wordt gedeeld met de Benelux-gemeenschap met als doel om starters, KMO’s en grotere bedrijven inzicht te geven in de prestaties en verwachtingen van Belgische, Nederlandse en Luxemburgse bedrijven actief in China.

Vraag nu de 2022-editie van de survey aan.