Overslaan en naar de inhoud gaan
#Nieuws #Pers #Familiebedrijven

Partnership met Het Familiebedrijf

maandag 15/01/2024

Wij zijn trotse partner van Het Familiebedrijf! Moore slaat de handen in elkaar met Het Familiebedrijf om familiebedrijven in België te helpen groeien.

Als compagnon de route van onze klanten willen we hen begeleiden op weg naar gezonde groei. “Familiebedrijven zijn daarbij een belangrijke doelgroep”, aldus Isabelle Van Iseghem, CEO van Moore Belgium. We zijn dan ook bijzonder trots dat we in 2024 structureel zullen samenwerken met Het Familiebedrijf.

Het Instituut voor het Familiebedrijf (IFB) fungeert als het vooraanstaande kenniscentrum voor familiebedrijven in Vlaanderen. Of u nu een familiaal ondernemer, bedrijfsleider, bestuurder of medewerker van een familiebedrijf bent, bij het IFB vindt u gespecialiseerde kennis om uw onderneming te laten floreren en verder te ontwikkelen.

"We hebben er niet over getwijfeld. Voor ons is dit een partnership waar we inhoud kunnen leveren. We willen niet zomaar een logo zijn, we willen zorgen dat we onze expertise kunnen delen. Dat we kunnen inspireren, vooruithelpen.”

Benieuwd naar deze samenwerking? Ontdek alles over onze partnership met Het familiebedrijf in het interview met Isabelle: https://familiebedrijf.be/nieuws/we-willen-familiebedrijven-begeleiden-in-hun-groei