Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore Business Talks #Veerkracht

Moore gaat voor veerkracht

donderdag 16/09/2021
Peter Verschelden

Voor de tweede keer organiseert Moore het online live event 'Business Talks' waar drie bedrijven het zullen hebben over het thema ‘veerkracht’. Het familiebedrijf dat zich specialiseerde in Accounting & Consulting in de ruimste betekenis van het woord, wil ondernemers inspireren door ervaringen te delen.

“Mijn respect is eindeloos voor ondernemers die opstaan na een tegenslag”
- Peter Verschelden, chairman Moore Belgium.

Tijdens het live web-event ‘Business Talks’ wil Moore ondernemers, klanten en prospects aan de hand van drie getuigenissen informeren en motiveren om te blijven ondernemen. Welke tegenslag je ook te verwerken krijgt. Het thema is dit jaar dan ook ‘veerkracht’. Een eigenschap die chairman Peter Verschelden erg nauw aan het hart ligt. “Waar je niet aan dood gaat, maakt je sterker, zei mijn moeder. En dat klopt, zowel op persoonlijk vlak als in jouw bedrijf. Maar het vraagt veel karakter en doorzettingsvermogen en dat maakt dat mijn bewondering voor ondernemers die de rug telkens weer rechten na een tegenslag eindeloos is.”

Waarde creëren

Moore is een Accounting & Consulting bedrijf in de breedste betekenis van het woord: naast accountancy en fiscaal advies verleent Moore ook advies op vlak van corporate finance, business consulting, data-analytics en vennootschapsrecht. Naast het analyseren van de cijfers helpt Moore ondernemers ook met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en biedt het de service aan van advocatuur in geval van nood. “Wij willen waarde creëren voor onze klanten, onze medewerkers, onze aandeelhouders en de maatschappij vanuit onze 3 kernwaarden: ondernemen, innoveren en kennis delen.”

Hoewel Moore ondertussen meer dan 700 mensen in dienst heeft, houdt Peter de familiale waarden hoog in het vaandel. “Dat onderscheidt ons van andere consultancy bedrijven. Wij zitten in het segment van kleinere familiale ondernemingen tot bedrijven in de midmarket. Onze consultants werken ook voor grote ondernemingen en multinationals. Zelf zijn we een mix tussen een familiebedrijf, een corporate bedrijf en een bedrijf met partnership-structuur waardoor we de taal van elke ondernemer spreken en begrijpen”, weet Peter.

Tijdens het online event met host Francesca Vanthielen, zullen CEO’s van Marmo, Striktly en Lumco vertellen hoe zij hun veerkracht gebruikten en welke lessen zij hieruit hebben getrokken. “Iedereen is welkom om zich aan te sluiten om te luisteren naar deze inspirerende verhalen en welke rol Moore hierin speelde. Het belooft een boeiend uur te worden en wij hopen vooral dat we heel wat mensen kunnen inspireren”, besluit Peter.

Moore Business Talks vindt plaats op 14 oktober om 17 uur. Via deze link kan u zich inschrijven.

Bron: Van Rompaey, C. (2021, 13 september). MOORE gaat voor veerkracht. Made in. Raadpleeg het artikel.