Overslaan en naar de inhoud gaan
#Moore #Proudly Moore #The Company's Companion.

Moore Belgium jaarverslag 2022

maandag 08/05/2023
Moore Jaarverslag 2022

In 2022 deed Moore Belgium haar reputatie als ‘The company’s companion’ en ‘A company of companions’ opnieuw meermaals alle eer aan.

In 2021 werden er al een groot aantal overnames en integraties gerealiseerd, maar ook in 2022 werd de strategie van versnelde groei verder uitgerold met niet minder dan 14 integraties. Daarnaast kwamen er via organische groei vele nieuwe companions aan boord, en mochten we afgelopen september onze 1000ste medewerker verwelkomen. Dit alles zorgde ervoor dat Moore Belgium uitgroeide tot het vijfde grootste kantoor van accounting- en consultingbedrijven op de Belgische markt.

Met een aanbod van verschillende complementaire diensten bedient Moore Belgium een brede waaier van duizenden klanten, waarvan het grootste deel bestaat uit Belgische, familiale ondernemingen. Daarboven bieden onze consulting afdelingen onze specialisaties ook aan grotere bedrijven en lokale afdelingen van internationale firma’s. Dit volledig in lijn met onze missie:

“Passie voor ondernemen drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”

De versterking en uitbreiding van onze activiteiten, samen met een belangrijke organische groei in de verschillende Business Units, heeft ertoe geleid dat de geaggregeerde omzet van Moore Belgium BV (de voornaamste participatie van Moore Belgium) en haar dochtervennootschappen in 2022 een stijging heeft gekend van meer dan 40%, wat zich ook vertaalde in een Ebitda die toegenomen is met meer dan 65%.

Redenen te over dus om alle memorabele realisaties, zowel op business als op ‘fun’ vlak, neer te pennen in ons allereerste dynamische jaarrapport. Een verhaal van companions, van compagnons de route, van onze Business Units én van ons sterk Shared Services team.

Jaarverslag 2022 inhoudstafel

Lees hier ons jaarverslag 2022