Overslaan en naar de inhoud gaan
#HR #ESF #Case #Change management #Training #Subsidies #Strategie

Impermo laat personeelsbeleid mee groeien met de sterke groei van de organisatie

donderdag 15/09/2016
Impermo laat personeelsbeleid mee groeien met de sterke groei van de organisatie

Na 97 jaar tegeltraditie is Impermo uitgegroeid tot een begrip als het op tegels, natuursteen of parket aankomt. Zowel uit binnen- als buitenland komen geïnteresseerden kijken, voelen en kiezen in de uitgebreide toonzalen. Impermo staat garant voor de beste kwaliteit aan de beste prijs. De organisatie is sterk gegroeid de laatste jaren. In 2012 werd, naast de hoofdzetel in Sint-Truiden, de tweede vestiging in Wetteren geopend. In 2015 volgde de opening van de derde vestiging in Antwerpen. In 2016 staat Oostende op de planning.

Expertise Moore

 • Change management
 • Expertise in het brede HR-domein
 • Strategisch inzicht
 • Coaching
 • Subsidieadvies op verschillende gebieden
 • Uitschrijven en indienen subsidiedossiers

Klantvraag

  Impermo zocht hulp bij het opzetten van een personeelsbeleid dat beantwoordt aan de noden van de sterk groeiende organisatie. Bijkomende financiering in de vorm van subsidies voor dit traject was een extra troef die Moore Strategy & Operations kon bieden. Daarnaast zocht Impermo ook naar een verlichting van de kosten die opleidingen voor de medewerkers met zich meebrengen.

  Aanpak

  Op basis van een workshop met de medewerkers werden de werkpunten van Impermo gedetecteerd. Op basis van deze input werd een actieplan geformuleerd voor de volgende twee jaren. Moore Strategy & Operations heeft samen met de medewerkers en het management team het personeelsbeleid (actieplan) uitgewerkt. De medewerkers werden betrokken door middel van een werkgroep. Die zat samen rond verschillende HR-thema’s en had op deze manier inspraak in de te ontwikkelen beleidsdocumenten. Op deze manier werd het HR-beleid op maat van Impermo ontwikkeld en beantwoordde dit aan de noden van zowel de medewerkers als de organisatie.

  Resultaat

  Mede dankzij een hands-on begeleiding van de experts van Moore Strategy & Operations, werden de doestellingen in verband met het personeelsbeleid bereikt. Impermo beschikt nu over een degelijk en professioneel HR-beleid om haar toekomstige groei te ondersteunen. Dit project kon mede gefinancierd worden door ESF-subsidiemiddelen.