Overslaan en naar de inhoud gaan
#Subsidies #Overheid #Kmo #Werkbaarheidscheque

Hoe zit dat met de werkbaarheid in uw bedrijf?

dinsdag 21/05/2019
Hoe zit het met de werkbaarheid in uw bedrijf

We moeten met zijn allen langer werken. Een werkbare job en een goed werkvermogen zijn belangrijke factoren om de werkbaarheid binnen uw bedrijf te waarborgen. Want u hebt toch ook het beste voor met uw werknemers? Zorgen voor een mooie balans tussen werk en privé, de motivatie van uw medewerkers opkrikken, hen voldoende leermogelijkheden bieden, … Zou u deze en andere aspecten graag eens in kaart brengen om de werkbaarheid binnen uw organisatie onder de loep te nemen? Dat kan!

Samenwerking op uw maat

Inzetten op werkbaar werk is een win-win voor werkgever en medewerkers: de medewerkers werken met meer goesting en hebben een hoge betrokkenheid en de organisatie kan rekenen op gedreven, competente en dus productieve medewerkers. Vanuit onze kennis en ervaring op het vlak van subsidieadvies en organisatieontwikkeling helpen wij u graag als erkend dienstverlener om de werkbaarheidsgraad van uw organisatie in kaart te brengen:

  • Aan de hand van een scan analyseren we de huidige situatie.
  • Eventuele knelpunten brengen we aan de oppervlakte.
  • Vervolgens stellen we gerichte acties op maat van uw onderneming voor.
  • Indien gewenst helpen we ook graag bij de uitvoering van de acties.

U kan meteen aan de slag met uw concreet actieplan en enkele quick wins, die de werkomstandigheden duurzaam verbeteren en mensen met goesting naar hun werk doen gaan!

​​​​​​​En er is nog meer goed nieuws

Deze analyse kan nu ook gesubsidieerd worden. De Vlaamse Overheid heeft de werkbaarheidscheque in het leven geroepen, waarmee zowel kmo's als grote ondernemingen uit de profit sector tot € 10.000 steun krijgen om knelpunten rond werkbaar werk binnen de organisatie in kaart te brengen. Het steunpercentage bedraagt 60%. De organisatie moet dus zelf nog slechts 40% eigen inbreng voorzien.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen of hebt u vragen rond dit thema? Contacteer ons gerust!

Neem contact op met een van onze adviseurs
Caroline Jooken
Caroline Jooken
Manager Business Consulting