Overslaan en naar de inhoud gaan
#Tax & Legal #HR Legal #Herstructureren

Herstructureren in tijden van crisis (Wolters Kluwer)

woensdag 31/03/2021
Herstructureren in tijden van crisis (Wolters Kluwer)

Saskia Lombaerts, Director HR Legal bij Moore Belgium, heeft een boek geschreven over herstructureren in tijden van crisis. 

Deze bijdrage, uitgegeven door Wolters Kluwer, geeft een overzicht van de mogelijkheden en wettelijke verplichtingen indien u wordt geconfronteerd met een herstructurering.

De doelstelling van dit boek is een eerste toelichting te bieden bij de diverse aspecten die aan bod komen bij een herstructurering. De klemtoon hierbij ligt op de sociaal juridische invalshoek en de rol van de ondernemingsraad en de vakbondsafvaardiging in de verschillende processen.

De materie is bovendien bijzonder delicaat en dit op alle betrokken vlakken (economisch, financieel, commercieel, en vanzelfsprekend op het menselijke vlak): de relaties in de onderneming, de toekomstverwachtingen van de werknemers die kunnen blijven tegenover degenen waarvoor dit niet mogelijk is, de communicatie met werknemers en hun vertegenwoordigers. Deze toelichting wilt u een eerste richting duiden op deze moeilijke weg.

Koop hier het boek 'Herstructureren in tijden van crisis: wat is het wettelijk kader nu?'

Neem contact op met één van onze adviseurs

Saskia Lombaerts

Saskia Lombaerts

Director Tax & Legal

Contact