Overslaan en naar de inhoud gaan
#Business Consulting #Supply Chain & Operations #CIMCIL #Opleiding

CIMCIL nieuws: grote veranderingen in het APICS CPIM-programma

donderdag 14/01/2021
Cimcil update

APICS stemt zijn trainingsprogramma’s continu af op de snelle evoluties. Daarom krijgt de CPIM-training (Certified in Production and Management) vanaf maart een grondige update. Dat kondigt one-stop-trainingspartner CIMCIL aan.

Als one-stop-trainingspartner kan CIMCIL Knowledge Institute (onderdeel van Moore Belgium) uw bedrijf helpen om uw operational excellence en Supply Chain management naar een hoger niveau te tillen. De verschillende programma’s bieden de ideale voorbereiding op examens met het oog op internationaal erkende certificeringen, zoals APICS en IIBLC®.

Binnen het aanbod heeft APICS de CPIM-training (Certified in Production and Inventory Management) ontwikkeld. De bedoeling is om zo een ​​standaard op het vlak van operationeel en flow management te creëren.

Net zoals bedrijven zich continu moeten aanpassen aan veranderingen, worden binnen CPIM-trainingsprogramma geregeld updates doorgevoerd die zijn afgestemd op de nieuwste methoden en de best practices van vandaag. Omdat ook de vaardigheden en kennisvereisten die werknemers nodig hebben om hun job goed te doen (job/ taskanalyse) sterk evolueren, zal het APICS CPIM trainingsprogramma in maart 2021 een grondige update krijgen.

Studenten die de oudere versie hebben bestudeerd, kunnen weliswaar nog steeds het examen afleggen tot en met 2 april 2022. Meer informatie over de wijzigingen in het CPIM-programma plaatst CIMCIL de komende weken op zijn social media-pagina's.

Interesse om zelf een training Supply Chain en/of Lean Management te volgen? Hier vindt u de kalender voor 2021.