Overslaan en naar de inhoud gaan
#MS Advisory #China #Buitenland

2022 Sino Benelux Business Survey

maandag 28/03/2022
2022 Sino Benelux Business Survey

Wat is het sentiment onder Belgische bedrijven actief op de Chinese markt? In 2021 heeft de Chinese markt een sterk herstel doorgemaakt, waardoor Belgische bedrijven actief in China positieve verwachtingen hadden voor de resultaten in 2021.

Over het jaar 2021 groeide de Chinese economie met 8,1% ten opzichte van 2020, maar de verwachtingen van de overheid en analisten voor 2022 zijn meer gematigd.

Hoe hebben Belgische bedrijven gepresteerd in China in 2021? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en kansen voor Belgische bedrijven actief in China? En wat zijn hun verwachtingen voor 2022? De 2022 Sino Benelux Business Survey zoekt antwoorden op deze vragen.

Voor het zevende jaar organiseert de Benelux Chamber of Commerce in China, met ondersteuning van onze Moore experten in Shanghai, de Sino Benelux Business Survey. De Survey brengt inzicht in de prestaties, het sentiment en verwachtingen van Benelux bedrijven in China. Het invullen van de Survey duurt slechts 10 minuten en de resultaten zijn volledig anoniem en vertrouwelijk.

Vul nu de 2022 Sino Benelux Business Survey in.  

Over de Survey

De Sino Benelux Business Survey wordt georganiseerd door de Benelux Chamber of Commerce in China, die samenwerken met de officiële vertegenwoordigers van België, Nederland en Luxemburg in China, en wordt ondersteund door Moore – MS Advisory.

De resultaten van de survey worden gepresenteerd in een uitgebreid rapport, dat wordt gedeeld met de Benelux-gemeenschap. De resultaten worden bovendien gepresenteerd aan de Benelux-gemeenschappen in Noord-China, Oost-China en Zuid-China, alsook mogelijk via webinars in de Benelux.

Vraag nu de 2021-editie van de survey aan.