Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten voor business consulting

Sonja VANCRAYENEST
Wij geloven dat innovatie een drijvende factor is in de groei van uw organisatie. Net daarom zijn we gespecialiseerd in hoe u als organisatie kan vernieuwen en hoe u de nodige financiën daarvoor kan ophalen. Wij denken mee & zorgen dat u uw ambities kan waarmaken.Sonja Vancrayenest

Vooruitgaan met innovatie

Als ondernemer wil u niet stilstaan, maar net vooruitgaan met ambitie! Maar hoe doet u dat? Welke innovaties kan u op poten zetten om uw bedrijf te stimuleren tot nieuwe groei? En hoe financiert u zulke innovaties, die vaak niet op korte termijn worden terugverdiend?

Moore staat voor u klaar bij het nadenken rond uw visie op innovatie en hoe die concreet kan worden verwezenlijkt. We creëren samen met u een stappenplan en voeren zelfs uit waar nodig. En gezien onze uitgebreide kennis van subsidies, kunnen we u uiteraard ook van A tot Z begeleiden om de nodige financiën op te halen. Als één team zetten we ons in voor uw bedrijf!

M(o)ore dan een adviseur

Van onze teams mag u méér verwachten dan alleen uitleg en advies rond innovatie en subsidies. Wij zetten ons nl. graag in als een échte partner in uw bedrijf. Samen brainstormen, samen de handen uit de mouwen steken, … Afhankelijk van wat u nodig heeft, passen wij ons aan.

Dus, wat heeft u precies nodig?

  • Innovatie: hoe stelt u een innovatiebeleid op? Hoe start u een innovatieproject en voert u het effectief uit? Hoe beheert u zo’n project? Wij bieden ondersteuning op maat van wat u met uw bedrijf wil bereiken!
  • Subsidie advies: voor welke subsidies komt u in aanmerking? Hoe stelt u een subsidieaanvraag correct op en wanneer moet u ze indienen? Wij loodsen u door het hele subsidietraject en zorgen voor extra financiële steun voor uw innovatie!
  • Projectadministratie: hoe moet u correct rapporteren over uw project? Hoe behoudt u het overzicht op uw project? Wat met de afwikkeling van declaraties? Onze adviseurs nemen alles voor hun rekening met het nodige advies, of zelfs een opleiding, zodat u op twee oren kan slapen.

Wij werken samen aan uw dossier

Een subsidieaanvraag is vrij gecompliceerd. Er zijn verschillende voorwaarden om in aanmerking te komen. Bovendien zijn er ook beperkingen wat betreft de aard van de activiteiten en bijhorende kosten. Daarboven moet uw dossier aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen, gebonden aan uw bedrijfsgrootte. Kan u nog volgen?

Waarom op ons vertrouwen?

  • Jarenlange ervaring en een onderbouwde kennis inzake innovatie en subsidies
  • Onze projectideeën zijn op maat van uw bedrijf en waar u naartoe wil
  • Wij denken graag actief mee, maar kunnen altijd een meer adviserende rol aannemen - aan u de keuze
  • Onze passie voor ondernemen maakt dat we alleen de beste oplossingen aan u voorstellen die passen bij uw organisatie
  • Geïntegreerde aanpak met andere aanvullende steunmaatregelen, zoals bv. fiscale stimuli

Neem contact op met één van onze adviseurs

Sonja VANCRAYENEST

Sonja Vancrayenest

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact
Kelly-Jayne Aylward

Kelly-Jayne Aylward

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact

Wat onze klanten zeggen

Moore Belgium begeleidt zeer accuraat op juiste maat: professioneel doortastend in de analyse, warm menselijk begeleidend in het contact. Amongst and above.

Marc Dupain • WE MEDIA

Moore Belgium: ernst met vooral veel humor. Maar nadien hebben we onze klanten steeds beter geholpen.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium pakt de zaken proactief en interactief aan - echte Service dus met grote S, met nadruk op meedenken en vooruitdenken, en dat om probleemverhelping nadien zoveel mogelijk te vermijden.

Koen De Smet • Oneliner