Overslaan en naar de inhoud gaan

Mens, werkplek
& samenleving

Maatschappelijke uitdagingen stellen de huidige manier van werken in bedrijven en organisaties ter discussie en zetten hen ertoe om aan hun manier van denken te herzien. Innovatie op de werkplek creëert oplossingen waarbij de mens centraal staat en die onderwerpen omvatten als flexibel werken en telewerken, diversiteit en inclusie, 21-eeuwse competenties, veerkracht en veelzijdigheid, digitale transformatie, performante werkstructuren, enz.

Subsidies van de regionale overheid en ESF 

ESF - combinatielogo

Het ESF is het belangrijkste Europese instrument ter ondersteuning van de werkgelegenheid, om mensen te helpen een betere baan te vinden en om te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor alle EU-burgers. Bij Moore hebben we een uitgebreide en diepgaande ervaring in het ondersteunen van onze klanten binnen het ESF-subsidielandschap. Het Europees Sociaal Fonds (ESF) investeert samen met Vlaanderen in projecten die de werkgelegenheid en de kwaliteit van het werk in Vlaamse bedrijven verbeteren. 

De regionale overheden en sectorfondsen bieden daarnaast meerdere subsidieprogramma's aan die een faire en veerkrachtigere arbeidsmarkt stimuleren.

ESF Vlaanderen en de Europese Unie steunen het Flexi-MI project van Moore Belgium. Dankzij hun financiële steun kunnen we onze medewerkers bijkomende ondersteuning bieden om het hybride werken duurzaam te implementeren. Dit ESF-opleidingsproject zet in op het versterken van de digitale en sociale vaardigheden binnen een hybride werkcontext.

DRIVE-project

Gemotiveerde medewerkers, een positieve dynamiek op de werkvloer, verbondenheid onder collega's tijdens het telewerken, leidinggevenden die van wanten weten. Elke organisatie droomt ervan. Daarvoor is er nu DRIVE, HR-steun op maat voor jouw organisatie, met Moore als gespecialiseerde dienstverlener.

Subsidies van de Europese Commissie 

De Europese Commissie biedt veel interessante subsidiemogelijkheden die kunnen helpen bij de financiering van arbeidsgerichte innovatieprojecten. Bij Moore hebben we ervaring met het ondersteunen van onze klanten met een verscheidenheid aan EC-programma's. We staan klaar om internationale consortiumprojecten te ondersteunen, bijvoorbeeld in het nieuwe Horizon Europe-programma, namelijk binnen het Clusters subprogramma en het Single Market-programma.

 

Neem contact op met één van onze experten

Sonja Vancrayenest.jpg

Sonja Vancrayenest

Managing Partner

Contact
Kelly-Jayne Aylward

Kelly-Jayne Aylward, PhD

Managing Partner

Contact