Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzaamheid & Investeringen

Groei en transformatie kunnen een uitdaging zijn voor uw bedrijfsorganisatie. Transformatie-, internationaliserings- of innovatietrajecten vergen vaak aanzienlijke investeringen, opleidingsinspanningen of kennisverwerving, waarvoor extra middelen nodig zijn. Wat uw doel ook is, met de juiste subsidies kunt u uw groeiambitie of bedrijfstransformatie tot een succes maken.

Subsidies van de regionale overheid

De Vlaamse regering, met name het Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemerschap (VLAIO), de Waalse SPW Économie, Emploi, Recherche en het Brussels Agentschap voor Economie en Werkgelegenheid ondersteunen organisaties die proactief duurzaamheidsinitiatieven nastreven. Bedrijven en organisaties worden gesteund om projecten te realiseren die gericht zijn op het milieu en het verbeteren van het welzijn van de werknemers en de samenleving. Moore heeft vele jaren ervaring in het aanvragen van projectfinanciering voor (ecologische) investeringen, internationaliseringsdoelstellingen, strategische kennisverwerving, opleiding en meer.

Subsidies van de Europese Commissie 

De Europese Commissie biedt veel interessante subsidiemogelijkheden die kunnen helpen bij de financiering van het vergroenen en transformeren van uw organisatie. Bij Moore hebben we ervaring met het ondersteunen van onze klanten in een verscheidenheid aan EU-programma's. Binnen het nieuwe programma Horizon Europe ondersteunen wij onze klanten in hun subsidieprojecten met betrekking tot excellente wetenschap, wereldwijde uitdagingen, Europees industrieel concurrentievermogen en Innovatief Europa. Dit omvat de ondersteuning van internationale consortiumprojecten en baanbrekende innovaties in het kader van EIC Accelerator-projecten. Andere programma's omvatten: LIFE, de Connecting European Facility (CEF) en het Europees Instituut voor Innovatie en Technologie (EIT). Belangrijke thema's zijn gezondheid en de overgang naar een groene en digitale economie.

Neem contact op met één van onze experten

Sonja Vancrayenest.jpg

Sonja Vancrayenest

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact
Kelly-Jayne Aylward

Kelly-Jayne Aylward

Managing Partner Moore Grants & Incentives

Contact