Overslaan en naar de inhoud gaan

Business
Transformatie

Begeleiding doorheen het traject

Het succes van een grote transformatie vraagt om een breed plan van aanpak. Mensen, processen, systemen, organisatie… Onze consultants gidsen u doorheen dit ingrijpend proces en houden rekening met alle aspecten.

Ze helpen uw doelstellingen klaar en duidelijk te definiëren. Ze zetten samen met u een waardegedreven portfolio, programma- en projectmanagement structuur op en begeleiden u in uw change management.

Moore biedt u begeleiding en structuur om de bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar meetbare en uitvoerbare subdoelen die samen een portfolio vormen. Meerdere projecten worden gedefinieerd om deze doelstellingen te bereiken. Als het aantal gelijktijdige projecten te groot wordt, zetten we naar beheersbaarheid één of meerdere programma’s op.

In elke stap van de transformatie houden we vinger aan de pols om uw teams mee in het bad van de verandering te trekken in relatie met de beoogde/bestaande bedrijfscultuur.

Business transformatie

Wat mag u van ons verwachten?

  • Transformatie begeleiden
  • Blueprint & bouwen van processen, organisatie en systemen
  • Uitrollen van business- en bedrijfsmodel
  • Realiseren van cultuurverandering
  • Leiderschap versterken

Bij Business Consulting staat per sector een toegewijd team voor u klaar. Ontdek onze klanten.

Onze kerncompetenties

Experts in diverse domeinen en sectoren staan voor u klaar. Onze kerncompetenties zijn verdeeld in 8 domeinen. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen.

 

Neem contact op met één van onze adviseurs

Joris VandenBerghe

Joris VandenBerghe

Partner Business Consulting

Contact