Overslaan en naar de inhoud gaan
februari
22
dinsdag

Webinar | Wettelijke opdrachten voor de bedrijfsrevisor: welke basisreflexen heeft u nodig voor kwalitatief advies?

dinsdag 22 februari

Het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen voorziet verschillende wettelijke opdrachten die voorbehouden zijn voor bedrijfsrevisoren en/of externe accountants. Denk maar aan de verslaggeving in het kader van een vereffening, fusies en splitsingen, omvorming van vennootschappen en de inbreng in natura.

Exclusief voor Business Professionals

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt dit webinar, dat initieel op donderdag 20 januari gepland stond, opnieuw in te plannen op dinsdag 22 februari.

Als professional komt u vaak in aanraking met dergelijke opdrachten. Uw klant verwacht van u het juiste advies zowel boekhoudkundig, als fiscaal en juridisch. De wereld staat niet stil, en zo veranderen ook constant de regelgevingen die betrekking hebben op deze topics.

In dit seminarie overlopen Hans De Wachter & Koen Van Eupen, Moore Audit experten, op een heldere manier enkele veel voorkomende probleemstellingen en valkuilen en scherpen we de basisreflexen verder aan die nodig zijn om goed advies te kunnen geven over deze materie. We focussen vooral op oplossingen die het u mogelijk maken zo veel mogelijk zelf te doen, eventueel met ondersteuning van een raadgever.

Onder andere de volgende topics zullen in dit seminarie verder uitgediept worden:

  • Welke basisreflexen zijn nodig op het gebied van registratierechten, btw en vennootschapsbelasting?
  • We bespreken op basis van een praktijkvoorbeeld de belangrijkste verschillen tussen een fusie en de vereffening van een vennootschap.
  • De keuze in verslaggeving bij wettelijke opdrachten: hoe houdt u het zo eenvoudig mogelijk?
  • En als laatste: de nieuwigheden binnen dit domein.

Dit webinar is exclusief voor Business Professionals, u ontvangt bovendien een ITAA attest na deelname.

Praktisch
Agenda
  • 16u00 Start webinar
  • 17u00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis