Overslaan en naar de inhoud gaan
november
14
dinsdag

Webinar | Uw familiebedrijf overdragen: de fiscale en juridische sleutels tot succes

dinsdag 14 november

In het ondernemerslandschap is het familiebedrijf een unieke en waardevolle entiteit, die niet alleen economische belangen vertegenwoordigt, maar ook de diepe familiale banden en het familiaal vermogen. 

Het overdragen van een familiebedrijf is dan ook een complexe en vaak emotionele opdracht, waarbij tal van juridische, financiële, fiscale en strategische overwegingen komen kijken.

Bovendien biedt het Vlaams regime specifieke voordelen en regelingen voor familievennootschappen om de continuïteit van familiebedrijven te beschermen en de familiale opvolging te organiseren. Ook bij een overdracht aan niet-familieleden kan het regime voordelen voor de familie bieden.

Of u nu eigenaar bent die overweegt om uw familiebedrijf over te dragen aan de volgende generatie, een familielid dat zich voorbereidt om het roer over te nemen, of een professional dieadviseert over deze complexe kwesties, als uw compagnon de route staan we u hier graag in bij.

Tijdens dit webinar gaan Peter Meeuwssen en Thomas Kiebooms, Moore Law experten, dieper in op de essentiële aspecten, mogelijkheden en de praktische toepassing van het Vlaams regime voor familievennootschappen. Onze experten delen de kennis en tools om overdrachten te faciliteren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de fiscale en juridische voordelen die het Vlaams regime te bieden heeft.

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.

Praktisch
Agenda
  • 16h00 Start webinar
  • 17h00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis