Overslaan en naar de inhoud gaan
april
18
dinsdag

Webinar | Ontdek de verborgen potentie van een bedrijf met de Snelle OrganisatieScan!

dinsdag 18 april

Digitalisering, veranderende marktomstandigheden, partnerships, nieuwe technologieën, de zakenwereld evolueert razendsnel. Om succesvol te groeien, moeten ondernemingen meer dan ooit wendbaar zijn.

Daarnaast is het uiteraard belangrijk om te weten hoe een bedrijf ervoor staat. U moet de sterktes en vooral de zwaktes van de onderneming kennen. Het is echter niet eenvoudig om alle aspecten vlot in kaart te brengen. Een S.O.S, of Snelle OrganisatieScan kan u hierbij helpen. Deze tool geeft een snel en efficiënt inzicht in de aandachtspunten van een onderneming, zodat bedrijfsleiders gericht kunnen werken aan verbetering en groei.

In tegenstelling tot andere tools meet de Snelle OrganisatieScan geen financiële parameters zoals omzet en liquiditeit, maar focust het op andere domeinen waar financiële experts minder rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de bedrijfsstrategie aan de huidige marktontwikkelingen, het optimaliseren van de interne processen en het inspelen op kansen in de markt.

Tijdens dit webinar licht Johan Carton, Moore Expert, u graag toe hoe de Snelle OrganisatieScan kan helpen om het beste uit een onderneming te halen.

Praktisch
Agenda
  • 16u00 Start webinar
  • 17u00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis