Overslaan en naar de inhoud gaan
mei
19
donderdag

Webinar | Hoe fiscaalvriendelijk geld uit uw onderneming halen?

donderdag 19 mei

Als ondernemer steekt u hart en ziel in uw zaak. Uiteraard wilt u daar ook de vruchten van plukken.

Er bestaan heel wat manieren om fiscaalvriendelijk geld over te brengen van uw vennootschap naar uw privévermogen. U zal misschien bekend zijn met het toekennen van een bezoldiging en de uitkering van dividenden, maar er bestaan ook diverse alternatieven.

Sofie De Wachter en Lien De Vleeschouwer, Moore experten, laten tijdens dit webinar hun licht schijnen op die alternatieven, met nadruk op de specifieke voorwaarden en bijhorende aandachtspunten. Denk hierbij aan auteursrechten, liquidatiereserves, forfaitaire onkostenvergoedingen etc.

Uiteraard kijkt de fiscus met ons mee, waardoor het belang van een goede onderbouwing en een doordachte fiscale strategie essentieel is geworden. In deze businessclass wordt daarom ook stilgestaan bij de praktische uitwerking. We bekijken welke verslagen, overeenkomsten en andere administratieve formaliteiten voorhanden moeten zijn, zodat u zo goed mogelijk voorbereid bent op een eventuele fiscale controle.

Tot slot zullen praktijkgevallen, ervaringen en cijfervoorbeelden aan bod komen, waardoor het duidelijk wordt hoe u de theorie kunt toepassen in de dagdagelijkse praktijk.

Opname (her)bekijken?

Vul uw gegevens in het onderstaand formulier in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.