Overslaan en naar de inhoud gaan
maart
28
dinsdag

Webinar | Het verhaal achter de cijfers: hoe help ik mijn klant om waardevoller inzicht te krijgen in zijn bedrijf?

dinsdag 28 maart

Accountants zijn vandaag zo veel meer dan de boekhouders van vroeger. Steeds meer klanten verwachten namelijk dat hun boekhouder meer aanlevert dan jaarrekeningen en aangiften.

Ze willen iemand die kansen ziet in cijfers en hen helpt om verder te bouwen aan hun succes. Iemand die hen inzicht geeft in hun cijfers, op regelmatige basis en op een gestructureerde manier

Als accountant moet u dus meedenken, meewerken en mee evolueren met uw klanten. U bent een efficiënte schakel in het succes van bedrijven, dus moet uw rapportage dat ook zijn.

Uiteraard is dit niet eenvoudig. Wat wil de klant juist zien? Welke ingrepen zijn er nodig in de boekhouding? Wat is de juiste tool? En vooral, hoe helpt u uw klanten om de juiste beslissing te maken voor hun bedrijf?

Met een aantal kleine, efficiënte ingrepen kan elke boekhouding leiden tot een zinvolle rapportering, die voorbij louter cijfers gaat. Tijdens dit webinar licht Nathalie De Ceulaer, Moore expert, u graag toe hoe u met uw boekhoudkundige rapportage waardevolle inzichten kunt bieden aan uw klanten.

Praktisch
Agenda
  • 16h00 Start webinar
  • 17h00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis