Overslaan en naar de inhoud gaan
november
17
donderdag

Webinar | Een onderneming overnemen of verkopen: de mijlpalen van een overnametraject

donderdag 17 november

Van 14 tot 18 november organiseert het Vlaamse Agentschap Innoveren & Overnemen (VLAIO) de Week van de Bedrijfsoverdracht. Dit mooie initiatief moedigt ondernemers aan om zich te uitgebreid te informeren en om na te denken over een overname of verkoop. Als compagnon de route staan we ondernemers ook tijdens deze week graag bij met advies.

Een bedrijfsoverdracht of -overname is geen alledaagse stap. Het is in vele gevallen een lang en ingewikkeld proces, waarin een goede voorbereiding onmisbaar is. Naast het bepalen van de doelstellingen en wensen van de onderneming, is het ook belangrijk om de technische aspecten in kaart te brengen en een duidelijk plan van aanpak op te stellen.

Hoe begint u nu aan zo’n proces? Waarmee moet u rekening houden? Hoe verloopt een boekenonderzoek? Waar moet u op letten bij de opmaak van transactiedocumenten?

Carl Boudewyn en Steven Strobbe, Moore experten, leiden u tijdens dit webinar door de mijlpalen van een overnametraject en lichten de meest gebruikte termen bij een overname toe. Ze bekijken de verschillende vragen vanuit het standpunt van de koper en vanuit het standpunt van de verkoper.

Opname (her)bekijken?

Vul uw gegevens in het onderstaand formulier in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.