Overslaan en naar de inhoud gaan
oktober
26
donderdag
#ESG #Business Analytics

Webinar | De ESG-handleiding voor ondernemers deel 2: dataverzameling

donderdag 26 oktober

Vandaag bepalen niet alleen financiële parameters het succes van uw onderneming, maar evengoed uw impact op milieu en maatschappij, én de manier waarop u de onderneming leidt. 

ESG is namelijk veel meer dan milieubewust ondernemen, het gaat ook over sociale doelstellingen en beleidsvoering. Maar hoe pakt u dit het best aan?

ESG-data verzamelen, managen en rapporteren kan een challenge zijn, gezien deze data in verschillende vormen, formats, bronnen en systemen aanwezig kan zijn in uw onderneming.

In dit tweede deel van het Moore ESG-programma loodsen Vanessa Daelman en Frank Lehouck, onze Moore en element61 experten, u doorheen het dataverzamelingsproces van ESG binnen uw onderneming.

We lichten toe hoe u de ESG-data concreet kan aanpakken, bundelen en verenigen met uw bestaande strategie en opzet. Hierbij bespreken we het concept van een 'data lake', een centrale opslagplaats voor ESG-data, specifieke rapporteringstools, alsook andere software oplossingen die u kunnen helpen bij correcte berekeningen en rapportering.

Opname (her)bekijken?

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk de opname rechtstreeks op ons Moore YouTube kanaal.

Praktisch
Agenda
  • 12u00 Start webinar
  • 13u00 Einde webinar
Kostprijs
  • Gratis