Overslaan en naar de inhoud gaan

Strategisch Advies & Implementatie

Luc De Muynck
Onze consultants zijn beschikbaar voor korte, maar ook langetermijn projecten. Wij analyseren, adviseren en implementeren specifieke oplossingen die op maat zijn van onze klanten.Luc De Muynck Managing Partner Consulting

Laat u professioneel adviseren

Ondernemen is meer dan een zaak oprichten, maar is ook een zaak continu laten groeien door het nemen van de juiste beslissingen. Beslissingen die ervoor zorgen dat u sterk in de markt staat met een succesvol aanbod en dat u een organisatiestructuur hebt die uw doelen helpt verwezenlijken.

Onze consultants hebben zelf een passie voor ondernemen en staan u dan ook graag bij om uw strategie tot in de puntjes uit te werken. We helpen u met uw interne organisatie én met uw digitale aanwezigheid voor uw (potentiële) klanten. Kortom: we zijn er van A tot Z voor al uw vragen!

Een persoonlijke aanpak op maat

Het Moore team staat u graag bij met grondige analyses en de juiste adviezen, maar daarbovenop handelen we als een echte partner voor u en voeren we het nodige ook uit. Afhankelijk van wat u liever zelf opneemt of waarbij u onze hulp kan gebruiken: wij staan ter beschikking.

Ook als er zaken zijn die u door uw eigen team graag wil laten uitvoeren, maar u mist de nodige expertise: wij bieden voldoende trainingen aan om ervoor te zorgen dat uw organisatie zelfstandig aan de slag kan. En we houden steeds een oogje in het zeil om zeker te zijn dat u het meeste haalt uit uw bedrijf!

Wat mag u van ons verwachten?

  • Organisatieadvies rond uw missie, visie, waarden, maar ook marktonderzoek en advies rond uw product- & dienstenaanbod
  • Een digitale strategie die rekening houdt met uw overkoepelende bedrijfsstrategie én de uitvoering ervan
  • Innovatieve arbeidsorganisatie als bouwsteen voor uw bedrijf of organisatie

Wat onze klanten zeggen

Moore Belgium begeleidt zeer accuraat op juiste maat: professioneel doortastend in de analyse, warm menselijk begeleidend in het contact. Amongst and above.

Marc Dupain • WE MEDIA

Moore Belgium: ernst met vooral veel humor. Maar nadien hebben we onze klanten steeds beter geholpen.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium pakt de zaken proactief en interactief aan - echte Service dus met grote S, met nadruk op meedenken en vooruitdenken, en dat om probleemverhelping nadien zoveel mogelijk te vermijden.

Koen De Smet • Oneliner