Overslaan en naar de inhoud gaan

Processen & Systemen

Luc De Muynck
Om duurzame groei te promoten, is het belangrijk om uw interne processen zoveel mogelijk te optimaliseren. Onze experts hebben de nodige kennis van zaken om uw organisatie te begeleiden naar de juiste keuzes en om u en uw teamleden te coachen doorheen het proces.Luc De Muynck Managing Partner Consulting

Een duurzame verbetering

Groeien als organisatie kan op meerdere manieren, maar een belangrijke aanpak is het verbeteren en in-house promoten van uw eigen processen. Door gebruik te maken van best practices en allerlei andere technieken, kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit en efficiëntie van uw organisatie zal stijgen. Waarom dus niet investeren in uw eigen onderneming?

Met de hulp van het Moore team staat u er niet alleen voor. Onze ervaren consultants hebben de nodige know-how om u op de juiste manier te ondersteunen. Wij gaan samen met u analyseren waar u kan verbeteren en leggen een gedetailleerd plan van actie voor dat we, opnieuw, graag samen met u uitvoeren! Zo behalen we uw doelstellingen als een écht team.

IT op maat van uw doelstellingen

Software speelt een belangrijke rol in het verbeteren van processen, alsook in het onderhouden ervan. In de huidige IT-wereld is er echter enorm veel concurrentie en bestaat er voor elk probleem wel een specifieke tool. Dus hoe kunt u weten welke de juiste toepassing is voor uw organisatie?

Onze Moore experten helpen u een software programma te kiezen op maat van uw bedrijf én ze begeleiden u ook doorheen het hele vendor-proces. Met ons uitgebreid netwerk en onze kennis van zaken staan we u stap voor stap bij, tot zelfs de implementatie van uw gekozen technologie.

Wat krijgt u van ons?

  • Advies en hands-on begeleiding voor het verbeteren van uw processen
  • Opzet & interne audit van uw management systeem
  • Analyse van uw huidige IT architectuur met duidelijk advies voor nieuwe software
  • Toegang tot ons uitgebreid netwerk van software partners met begeleiding van onze consultants doorheen het implementatietraject

Wat onze klanten zeggen

Moore Belgium begeleidt zeer accuraat op juiste maat: professioneel doortastend in de analyse, warm menselijk begeleidend in het contact. Amongst and above.

Marc Dupain • WE MEDIA

Moore Belgium: ernst met vooral veel humor. Maar nadien hebben we onze klanten steeds beter geholpen.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium pakt de zaken proactief en interactief aan - echte Service dus met grote S, met nadruk op meedenken en vooruitdenken, en dat om probleemverhelping nadien zoveel mogelijk te vermijden.

Koen De Smet • Oneliner