Overslaan en naar de inhoud gaan

Groei- & Organisatie ontwikkeling

Waarom een subsidie voor groeiontwikkeling?

Hebt u groeiplannen? Met een subsidie voor groeiontwikkeling kunt u rekenen op extra steun om uw plannen te verwezenlijken. U komt in aanmerking als u:

  • Wil innoveren
  • Uw internationale activiteiten wil uitbreiden
  • Uw bedrijf wil transformeren met nieuwe activiteiten

De overheid steunt u met 50% van de kost bij het aankopen van externe kennis (consultancy) of bij het verankeren van interne kennis (aanwerving) met een maximum van €25.000. Om zeker te zijn dat u uw subsidiedossier correct aanlevert, helpen wij u graag!

Waarom een subsidie voor organisatieontwikkeling?

Het Europees Sociaal Fonds biedt extra subsidies aan voor werkgevers die projecten willen opzetten in het kader van organisatieontwikkeling. Alle organisaties met rechtspersoonlijkheid (inclusief de vakbonden) gelegen in het Vlaams gewest komen in aanmerking, zowel profit als social profit. Tenminste, zolang uw geplande activiteiten passen in één van deze drie trajecten:

  1. Duurzaam loopbaanbeleid: u wil de werkbaarheid van jobs in Vlaanderen verbeteren door het introduceren van een duurzaam loopbaanbeleid op organisatieniveau
  2. Anders organiseren: u wil de werkbaarheid van jobs in Vlaanderen verbeteren door organisaties te stimuleren om anders te organiseren
  3. Opleidingen in bedrijven: u wil opleidingen stimuleren in bedrijven in Vlaanderen

Het Moore team heeft een bewezen expertise in het aanvragen van zulke subsidies, met een slaagpercentage van 95% in de laatste jaren. We denken dan ook samen met u mee over uw project en geven het vorm. En afhankelijk van wat u nodig hebt bij het opstellen van uw aanvraag, nemen we ofwel een adviserende rol aan, ofwel ontzorgen we u volledig. Aan u de keuze!

Nood aan specifiek advies?

Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Bezorg ons uw interessevelden en wij bezorgen u interessant nieuws!

Uw interessevelden
Eloqua subscribe form