Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale strategie

De digitale aanpak van uw organisatie

Tegenwoordig is het digitale aspect niet meer weg te denken, niet voor ons persoonlijk gebruik, maar ook niet als organisatie. Ligt uw digitale strategie al vast en is die in lijn met uw overkoepelende bedrijfsstrategie? Weet u welk publiek u online aanspreekt met uw website & andere online kanalen en welke content u daarvoor nodig heeft?

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het samenleggen van uw organisatievisie en hoe die digitaal kan worden verwezenlijkt. Zij tekenen uw klantenpersona’s uit, ontdekken welke customer journeys ze doorlopen en hoe u die kan optimaliseren met de juiste content op het juiste moment via het juiste kanaal. Wij bieden u advies, maar implementeren ook alle plannen voor u. Zo kunt er gerust in zijn dat uw digitale aanwezigheid meewerkt aan het behalen van uw organisatiedoelen.

Contentstrategie & opleidingen

Hebt u boeiende content voor uw (potentiële) klanten? Denkt u erover na via welk kanaal welke content moet worden verspreid? Op welk moment in de customer journey zorgt u voor content? Wat voor type content spreekt uw klanten aan: e-mails, podcasts, video…?

Om ervoor te zorgen dat uw online marketing optimaal verloopt, is het cruciaal om een holistische contentstrategie op te stellen. Onze specialisten stellen een volledig plan op dat alle kanalen bevat die u nodig heeft - inclusief social media - en wij helpen u met de uitvoering ervan. Meer zelfs, we bieden ook opleidingen voor alle aspecten van uw online marketing, opdat u zelf aan de slag kan! Waar wacht u nog op?

Nood aan specifiek advies?

Johan Carton

Johan Carton

Partner Consulting

Bezorg ons uw interessevelden en wij bezorgen u interessant nieuws!

Uw interessevelden
Eloqua subscribe form