Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekhouding

Persoonlijk vakmanschap aan uw zijde

Moore staat al meerdere jaren garant voor professionele kwaliteit. Het boekhoudingsteam is niet alleen ervaren, maar gaat met een positieve team spirit aan de slag voor uw onderneming! Dankzij onze ondersteuning kunt u, als moderne ondernemer, evolueren naar een hoger niveau.

We streven er dan ook naar om u een beter inzicht te geven in uw boekhouding en bedrijfsvoering. Dat doen we door u persoonlijk te begeleiden én in verstaanbare taal. En dankzij ons online boekhoudplatform Oktav kunt u rekenen op correct en actueel advies!

Uw boekhouding: digitaal en helemaal live!

Welkom bij Oktav, uw nieuwe manier van boekhouden. Oktav is ons online boekhoudplatform waarmee u al uw facturen en bonnetjes direct kan uploaden. Gedaan met de eindeloze paperassen en verleden tijd met cijfers die niet meer juist zijn. Oktav houdt alles up-to-date waardoor u steeds de meest actuele cijfers kan raadplegen.

Oktav maakt boekhouden snel, efficiënt en vooral ook makkelijk voor u als ondernemer. En voor ons betekent het dat wij u als partner alleen maar beter en gerichter kunnen adviseren! Meer zelfs, we houden onze vinger aan de pols van boekhoudkundige innovaties, zoals bv. robotic accounting, en zorgen dat u steeds met de juiste tools aan de slag kan! Op die manier vormen we een sterk team dat uw onderneming ondersteunt.

Nood aan specifiek advies?

Tom Graft

Nathalie Maes

Partner Accountancy

Leen De Boitselier

Leen De Boitselier

Partner Accountancy | Regio Dender

Frank Huyberechts

Frank Huyberechts

Partner Accountancy | Regio Brussel

Geert Van Peteghem

Geert Van Peteghem

Partner Accountancy | Regio Antwerpen

Frederik Demets

Frederik Demets

Partner Accountancy | Regio Vlaamse Ardennen

Joost Baert

Joost Baert

Partner Accountancy | Regio Gent

Mario De Kegel

Mario De Kegel

Partner Accountancy | Regio Waasland

Bezorg ons uw interessevelden en wij bezorgen u interessant nieuws!

Eloqua subscribe form*