Aller au contenu principal

Interim Management

Peter Van Oevelen
Bedrijven zijn tegenwoordig zeer lean georganiseerd waardoor er geregeld nood is aan tijdelijke extra hulp. Het is dan ook van cruciaal belang te kunnen rekenen op een partner die uw noden begrijpt en snel kan schakelen om deze in te vullen met de juiste expertise, ervaring en persoonlijkheid.Peter Van Oevelen Managing Partner Moore Interim Management

De juiste professionals voor uw team?

Voor een korte of lange termijn. Op maat en op het juiste moment.

Tijdelijke ondersteuning nodig of op zoek naar een nieuwe medewerker in uw team? Pragmatisch. Op maat. Onze professionals in vast dienstverband en een uitgebreide pool van kwalitatieve freelancers zorgen voor een perfecte fit met uw behoefte

Waarom tijdelijk soms even beter kan zijn… 

Hebt u als bedrijf op een bepaald ogenblik snel een extra kracht nodig? Een medewerker vertrekt op een onverwacht moment. U hebt een backfill nodig in het kader van een belangrijk project. Of u wilt een bepaalde turnaround realiseren en hebt daar een aantal maanden een bepaalde expertise voor nodig. 

Er kunnen veel redenen zijn waarom uw bedrijf tijdelijk extra mankracht wenst in te zetten. Hebt u permanente vervanging gevonden? Is uw project klaar of is de turnaround gerealiseerd? Dan wilt u de opdracht ook gewoon kunnen stopzetten

Wij focussen op oplossingen die niet enkel op papier werken. “Optimal practices for lasting results”.

Een juiste inschatting van uw tijdelijke nood 

Soms is het niet eenvoudig te bepalen wat er exact nodig is en daar helpen we u dan ook graag bij. We hebben binnen Moore Interim Management de juiste mensen om samen met u uw noden te bepalen.

  • Expertise in verschillende functionele domeinen
  • Door ruime ervaring in projecten en operationeel management zijn we perfect in staat u te ondersteunen in het bepalen van uw (tijdelijke) nood aan ondersteuning
  • Een uitgebreide pool van eigen consultants en interim managers stelt ons in staat de juiste kandidaat voor u te zoeken, en dit met de nodige flexibiliteit. 

Tijdelijke ondersteuning met nét dat beetje Moore… 

Bij Moore Interim Management weten we vanzelfsprekend dat de juiste expertise en ervaring cruciaal zijn bij de selectie van een interim manager. We zijn er echter van overtuigd dat het nog belangrijker is dat de manager zal passen binnen de bedrijfscultuur van het bedrijf.

Het juiste talent op het juiste moment. Dat is wat u van ons mag verwachten! 

Nood aan specifiek advies?

Christophe Bruggeman

Christophe Bruggeman

Managing Partner Moore Interim Management

Peter Van Oevelen

Peter Van Oevelen

Managing Partner Moore Interim Management

Ce que disent nos clients

Moore Belgium : du sérieux avec beaucoup d’humour. Mais par la suite, nous avons pu mieux aider nos clients.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium travaille de manière proactive et interactive - un réel Service avec un grand S, en mettant l’accent sur la réflexion et l’anticipation, afin d’éviter autant que possible de résoudre les problèmes par la suite.

Koen De Smet • Oneliner

Nos projets - comprenant des risques et des responsabilités importantes - nécessitent plus que des conseils spécialisés ; avec les experts de Moore Belgium, vous avez le sentiment d’un partenariat sincère.

Chris Poulissen • Poulissen & Partners Architectenbureau