Skip to main content

Interim Management

Peter Van Oevelen
Bedrijven zijn tegenwoordig zeer lean georganiseerd waardoor er geregeld nood is aan tijdelijke extra hulp. Het is dan ook van cruciaal belang te kunnen rekenen op een partner die uw noden begrijpt en snel kan schakelen om deze in te vullen met de juiste expertise, ervaring en persoonlijkheid.Peter Van Oevelen Managing Partner Moore Interim Management

De juiste professionals voor uw team?

Voor een korte of lange termijn. Op maat en op het juiste moment.

Tijdelijke ondersteuning nodig of op zoek naar een nieuwe medewerker in uw team? Pragmatisch. Op maat. Onze professionals in vast dienstverband en een uitgebreide pool van kwalitatieve freelancers zorgen voor een perfecte fit met uw behoefte

Waarom tijdelijk soms even beter kan zijn… 

Hebt u als bedrijf op een bepaald ogenblik snel een extra kracht nodig? Een medewerker vertrekt op een onverwacht moment. U hebt een backfill nodig in het kader van een belangrijk project. Of u wilt een bepaalde turnaround realiseren en hebt daar een aantal maanden een bepaalde expertise voor nodig. 

Er kunnen veel redenen zijn waarom uw bedrijf tijdelijk extra mankracht wenst in te zetten. Hebt u permanente vervanging gevonden? Is uw project klaar of is de turnaround gerealiseerd? Dan wilt u de opdracht ook gewoon kunnen stopzetten

Wij focussen op oplossingen die niet enkel op papier werken. “Optimal practices for lasting results”.

Een juiste inschatting van uw tijdelijke nood 

Soms is het niet eenvoudig te bepalen wat er exact nodig is en daar helpen we u dan ook graag bij. We hebben binnen Moore Interim Management de juiste mensen om samen met u uw noden te bepalen.

  • Expertise in verschillende functionele domeinen
  • Door ruime ervaring in projecten en operationeel management zijn we perfect in staat u te ondersteunen in het bepalen van uw (tijdelijke) nood aan ondersteuning
  • Een uitgebreide pool van eigen consultants en interim managers stelt ons in staat de juiste kandidaat voor u te zoeken, en dit met de nodige flexibiliteit. 

Tijdelijke ondersteuning met nét dat beetje Moore… 

Bij Moore Interim Management weten we vanzelfsprekend dat de juiste expertise en ervaring cruciaal zijn bij de selectie van een interim manager. We zijn er echter van overtuigd dat het nog belangrijker is dat de manager zal passen binnen de bedrijfscultuur van het bedrijf.

Het juiste talent op het juiste moment. Dat is wat u van ons mag verwachten! 

Nood aan specifiek advies?

Christophe Bruggeman

Christophe Bruggeman

Managing Partner Moore Interim Management

Peter Van Oevelen

Peter Van Oevelen

Managing Partner Moore Interim Management

What our customers say

Moore Belgium: a serious approach with a dose of humour. But they have always helped us help our customers even better.

Johan De Muynck • Zorgbedrijf Antwerpen

Moore Belgium takes a proactive and interactive approach to business - real Service with a capital S, with an emphasis on thinking ahead and on the same wavelength, to avoid as much as possible having to resolve problems later on.

Koen De Smet • Oneliner

For our projects - with the risks and major responsibilities - professional advice is not enough; with the experts at Moore Belgium, you have a feeling of genuine partnership.

Chris Poulissen • Poulissen & Partners Architectenbureau